Όλες οι στρείδια μας είναι ωριμασμένες σε "claire", αυτές οι δεξαμενές που έχουν σκαφτεί στον πηλό, τροφοδοτούνται με θαλασσινό νερό κατά τη διάρκεια των υψηλών συντελεστών παλίρροιας.
Όλες οι στρείδια μας είναι ωριμασμένες σε "claire", αυτές οι λεκάνες που έχουν σκαφτεί στον πηλό, τροφοδοτούνται με θαλασσινό νερό κατά τη διάρκεια των υψηλών συντελεστών παλίρροιας.
IQF (Ατομικά Γρήγορα Κατεψυγμένα) είναι μια μέθοδος κατάψυξης που επιτρέπει την ατομική κατάψυξη τροφίμων, διασφαλίζοντας ότι διατηρούν την ποιότητα και τη φρεσκάδα τους. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιείται συνήθως για φρούτα, λαχανικά και θαλασσινά, προσφέροντας ευκολία και παρατεταμένη διάρκεια ζωής.